Sikeres élettörténetek VIII. rész – Mészáros Gábor: ChocoMe

Elérkeztünk a Sikeres élettörténetek előadássorozat 8. részéhez, amikor is Mészáros Gábor, a ChocoMe Kft. tulajdonosa fog mesélni életéről és munkásságáról.

ChocoMe?

A barátaimnak, amikor elsőnek meséltem róla nem igazán keltette fel az érdeklődését, hiszen csak egy egyszerű csokoládéra gondoltak a név alapján. De amikor megmutattam Nekik, hogy nem akármilyen csokoládéról beszélünk, hanem a kézzel, minőségi alapanyagokból készített gyönyörű csomagolású finomságról, azonnal észrevettem szemükben a vágyakozást utána. De ezzel mindenki így van, bátran kijelenthetem. Ha a név alapján elsőre nem is sikerül beazonosítani, de a különleges kivitelezés garantáltan megkülönbözteti a többi csokoládétól.

ChocoMe!

Mészáros Gábor célja az volt, hogy elkészítse a tökéletes csokoládét. Mivel ez mindenkinek mást jelent, ezért a vállalkozás több mint 60 millió különböző, egyedi igények szerint létrehozható táblás csokoládévariáció megalkotására ad lehetőséget. A csokoládék készítése során csak a legkiválóbb minőségű alapanyagokat használják, és a nagyüzemi gyártási folyamatokat mellőzve minden egyes tábla csokoládét kézzel készítenek és csomagolnak.

Most, hogy sikerült beazonosítani ki is lesz a vendégünk, és összefolyt a szánkban a nyál, nézzük meg, hogy miért is lesz kihagyhatatlan program a holnapi eseményünk. Aki már részt vett bármelyik részén az előadássorozatunknak nem kell meggyőznöm, hogy újra eljöjjön. De mi a helyzet azokkal, akik eddig csak kacérkodtak a gondolattal, de végül mégsem láttuk őket sorainkban.

LEHETŐSÉG 

Szerintem meg kell ragadnunk minden lehetőséget, amit az élet kínál. Bocsánat az elcsépelt kifejezésért, de ami igaz az igaz. Gondolj bele, mikor lesz legközelebb lehetőséged, hogy egy kötetlen beszélgetésen részt vegyél és fel tedd kérdéseid egy sikeres vállalkozónak. Leszámítva majd a következő vendégünket! 😉 De megsúgom, hogy nincs két egyforma történet.

Honnan tudod, hogy a későbbiekben ez nem jelent majd neked óriási előnyt!? Már abból is rengeteget tanulsz, hogy csak meghallgatod vendégünket, és látod, hogyan csinálja, hogyan kezdte és mire vitte.

INSPIRÁCIÓ/MOTIVÁCIÓ

Nincs annál motiválóbb, amikor egy sikeres személyt hallgatsz arról, hogyan építette fel egy régi álmát, egy kitűzött célját. Őszintén bevallom, az ilyen események után én is azt érzem, hogy bármire képes vagyok és tele vagyok tettvággyal. De ezzel tudom, hogy nem vagyok egyedül, és garantálom, hogy Te is így fogod elhagyni holnap este a termet.

Ha kíváncsi vagy…

Hogyan lett egy multinacionális cég trade marketing vezetőjéből chocolatier? Hogyan született az ötlet, hogy saját vállalkozásba kezdjen? Férfiként hogyan tudja összeegyeztetni a munkát a családdal? Mik a jövőbeli tervei? Mik a legnagyobb kihívások vállalkozása vezetésekor?
…gyere el holnap és tudd meg a választ!

Az eseményt ezen a linken találod, a regisztrációs linket pedig itt!

111753

About the author: Lippai Maja

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.