Küzdjünk meg a csapatunkért! – beszámoló a legutóbbi csapatépítőnkről

Minden félévben megrendezésre kerül a már hagyományos csapatépítőnk, amit mindig a rendezvényszerező divízió egyik lelkes tagja szervez meg az egyesület tagjai számára. A nagy csapatépítők mellett természetesen a divíziós találkozók és a különböző külsős rendezvényeken való részvételek is mondhatni csapatépítőként funkcionálnak, hiszen sokat segítenek csapatunk összekovácsolásában és az egymásra hangolódásban.

Néhány hete, Molnár Anett rendezvényszerző divíziós tagunk szervezésének köszönhetően, egy igazán izgalmas csapatépítőn vehettünk részt: lézerharcolni mentünk a Visegrádi utcában található Lasergame Lasertagbe. Ez a játék sokunknak ismeretlen volt még, de akadtak már tapasztaltabb tagok is, akik rutinosan fekete ruhába jöttek, hogy az uv fényekben és a sötétben jól tudjanak rejtőzködni. Mielőtt belekezdtünk volna a harcba két csapatra oszlottunk, valamint egy rövid eligazítást kaptunk a fegyverek használatáról és a játék szabályairól. Ezután vette kezdetét a játék!

Bátran léptünk be a csatatérre, azonban elsőre kissé ijesztőnek tűnt minden: nem láttunk szinte semmit mellényünk néhány világító részein kívül, mindenhol sötétség és füst volt, ismeretlen volt a terep. Kezdetben kisebb káosz uralkodott a játékban, mindenki próbálta megismeri a terepet és óvakodott a lézersugaraktól, vagyis attól, hogy lelőjék, így nem igazán érvényesült a csapatok taktikája. Mindezek ellenére, szerencsére sikerült kiismernünk az arénát, majd egy jó kis fedezéket találtunk, ahonnan lőni tudtuk ellenfeleinket és elkezdhettünk csapatként működni. Az első „félidő” után nagy meglepetésünkre az állás döntetlen lett. Ehhez aztán tényleg nagy összhangban kell lennünk – gondoltuk -, hogy kettéosztva is kiegyenlítetten tudjunk működni. Végül egy rövid szusszanás után kezdetét vette a mások „félidő”. Most már határozottan léptünk be a csatatérre, hiszen ismertük a terepet, tudtunk taktikázni és szinte rutinosan fogtuk fegyverünket.

IMG_7200

A játék végén mosollyal az arcunkon, de azért kicsit elfáradtan tettük le puskáinkat. A sok guggolás, hajolás és futkározás végett szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy a lézerharc felér egy igazi edzéssel. Habár az én csapatom végül néhány ponttal alul maradt a győztes csapattal szemben, mégis mindenki vidám volt, hiszen ahogy a mondás is tartja: nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. A mi estünkben ez hatványozottan igaz volt, mivel a játék célja az egyesületi tagok összehangolódása és a csapatunk építése volt. Bátran ajánlom mindenkinek a lézerharcot, aki még nem próbálta ki! Amellett, hogy remek csapatépítő és edzésnek sem utolsó, nagyon jó buli is egyben.

Tóth Krisztina

 

 

About the author: admin

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.