Két nap a karrieredért az Effemine-nel

Egyesületünk immáron 6. éve lesz jelen a HVG Állásbörzén, mint kiállító. Az érdeklődőknek különböző tanácsadásokkal és mini-tréningekkel is készülünk különböző témakörökben, amelyek a legtöbb leendő vagy jelenlegi munkavállalót érdekelhet. Célunk, hogy az általunk kínált programokkal hozzájáruljunk a HVG-re kilátogatók fejlődéséhez, azaz segítsünk céltudatosabban, könnyebben boldogulni, nem csak a munkában, hanem a magánéletben is.

Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt a standunknál, ha bármilyen kérdésed akad akár a szervezetünkkel, akár a munkavállalással kapcsolatosan.
Keress minket a Női Karrier Saroknál!

  1. Tréningünk után garantált a kevesebb stressz

stressz

Sajnos a stressz az életünk része, de a mi kezünkben van, hogyan és milyen mértékben hagyjuk, hogy kihasson a karrierünkre vagy a magánéletünkre. Tanácsadóink olyan hasznos, stresszűző módszerekkel készültek Nektek, amelyeket valószínűleg csak nagyon kevesen ismernek. Továbbá olyan információkat tudhattok meg, mint például: hogyan lehet utazásaitokat, étkezéseiteket, napi rutinjaitokat a lehető legnyugodtabb állapotban elvégezni; s hogy miként kapcsoljátok ki azt a bizonyos, mindenki mindennapjait megnehezítő „túlgondolkodási” üzemmódot.

  1. Képes leszel felépíteni a saját márkádat

pb és önbiz

Ahhoz, hogy az álláskeresés során sikeresek legyünk, rendkívül fontos, hogy milyen benyomást keltünk. Amennyiben szeretnénk kitűnni az álláskeresők tömegéből, elengedhetetlen a személyes márka megléte, ehhez viszont szükséges az önbizalom. Tréningünk célja az érdeklődők önismeretének, magabiztosságának növelése, illetve a sikeres személyes márkaépítés 5 titkos lépcsőfokának ismertetése.

  1. Jobb konfliktuskezelővé válhatsz

eq konfl

A jelentkezőknek egy érzelmi intelligencia felméréssel is készültünk, amelynek kiértékelése pszichológusaink segítségével történik. Az EQ teszt eredménye fontos tényező lehet pályaválasztásnál, álláskeresésnél, de a már meglévő munkahelyi kihívások kezelésében is. Ennek egyik fontos része a konfliktuskezelés, amely valljuk be, sokszor mindennapjainkat is megnehezíti.

  1. Tudatosabb leszel karrierépítés területén

siker érz

A pszichológus vezetésével zajló mini tréningen egyszerre négy fő vehet részt, a jelentkezők praktikus ismereteket kapnak a karrierépítéshez szükséges érzelmi készségekről. Betekintenek a személyiségfejlesztés módszereibe, új ötleteket szerezhetnek belső erőforrásaik feltérképezésére. Szó lesz a pozitív érzések megtartásáról, a nehéz helyzetek kezeléséről, az önértékelés magas szinten tartásáról és önmagunk kiteljesítésének lehetőségeiről.

14572005_680691945415273_773176185_o

Ha szeretnél céltudatosabb és magabiztosabb lenni, mindenképpen látogass el hozzánk október 5-6-án a SYMA Rendezvényközpontba a HVG Állásbörze keretein belül.

Ha olyan ambiciózus egyetemista vagy, aki tudatosan szeretné építeni karrierjét, valamint jellemzi a csapatszellem és a vállalkozó kedv, nincs más dolgod, mint elküldeni az önéletrajzodat az effemine.tagfelvetel@gmail.com-ra.

Női karriermenedzsmenttel foglalkozó szervezetünkbe minden egyetemről várjuk az ambiciózus érdeklődőket!

“A KARRIER EGY BIZTOS LÉPÉSSEL KEZDŐDIK.”

About the author: Lippai Maja

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.