Előadásunk: Business behind Sports /Április 5. 18:00/

Az Effemine – Egyesület a Fiatal Nőkért egy igazán érdekes témával rukkol elő a tavaszi nagyelőadásra. Csapatunk olyan sportban sikeres embereket hívott meg, akik ma már nem csak ebben, hanem az élet más területein is eredményesek.

Egy kerekasztal beszélgetés keretén belül, olyan kérdésekre keressük a választ, hogy miért az adott sportágat választották; milyen előnyökkel és hátrányokkal jár; hogyan lehet összeegyeztetni a sportot a magánélettel vagy éppen egy vállalkozás irányításával vagy, miért gondolták úgy, hogy egy teljesen új területen is kipróbálják magukat. 0001 (2)

A kérdések megválaszolói pedig nem is akárkik! Meghívottjaink között szerepel OatmealQueen azaz Gökler Krisztina, aki egyetemi tanulmányai mellett sportol, fitness versenyeken vesz részt, illetve az egészséges táplálkozás mellett kampányol. Instagramon már 35 ezer követővel bír, az előadás alatt arról is faggatjuk majd, hogy mi lehet a titka ennek a nagy sikernek.

Továbbá, itt lesz velünk Fazekas-Gondos Flóra műugrónőnk, aki elnyerte Az év műugrója címet kétszer is, 2009-ben és 2012-ben, részt vett a londoni olimpián, és 2008-ban megszerezte első felnőtt bajnoki címét. Emellett nem hanyagolta el tanulmányit sem, közgazdász diplomát szerzett. Hogyan tudta Flóra összeegyeztetni a felkészüléseket az iskolával? Ezt Ő maga meséli el nekünk többet között.

Megtisztel részvételével Kowacsics Rita sportandragógus is, aki az élsportolók versenyzés utáni életszakaszát, a munkába való beilleszkedés nehézségeinek okait kutatja. Kowacsics szerint közfeladat lenne, az országnak hírnevet, elismerést szerző sportolók támogatása nemcsak a felkészülés idején, hanem pályafutásuk csúcsa után is.

A beszélgetésben részt vesz még Kovács “Kokó” István boxoló. Kokó a profi boksz karrier után az üzleti életben kezdett el sikeresen tevékenykedni. Az iskolát ő is úgy kezdte, hogy mellette még aktívan sportolt, és Németországban élt, majd az utolsó három évet már civilként végezte el. Hogy miben volt más sportolóként és miben volt más civilként a főiskola, azt is megosztja velünk Kokó az előadás alatt.

A kerekasztal beszélgetés moderátora pedig nem lesz más, mint Dr. András Krisztina sportközgazdász, aki a Corvinus Egyetemen oktat többek között vállalatgazdaságtant és sport-és rendezvénymenedzsmentet. Aktív tagja több sporttudományi társaságnak is.

Ha felkeltette érdeklődésedet rendezvényünk, akkor szeretettel várunk április 5-én (szerdán) 18 órakor a Budapesti Corvinus Egyetem „E” épületének IV. előadójában. Az eseményre szervezetünk facebook oldalán található eseményben regisztrálhatsz, amit semmiképpen se felejts el, hiszen 3 értékes Myprotein csomagot sorsolunk ki a regisztrálók között!

000i1

Kiss Kamilla

About the author: Lippai Maja

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.