Egy új kezdet…

„A karrier egy biztos lépéssel kezdődik.” – így szól az Effemine új szlogenje.

Minden ember és szervezet életében eljön az a pont, amikor úgy érzi: újítania kell. Egyesületünk immár 7 éve működik, és az évek során összegyűlt tapasztalatok és tudás, amivel gazdagodtunk, rengeteg újat hozzáadott az eredeti értékekhez, kiegészítette azokat.

Mára már kilenc generáció több mint 100 tagja nevezheti magát Effemine-lánynak, és minden egyes ember, minden generáció új színt, életet hozott a szervezetbe. Az ambiciózus, céltudatos, kreatív és elhivatott lányok együttműködése egyre több sikert hozott számunkra, rengetegen megismerték nevünket és tevékenységünket, az Effemine az évek alatt valódi márkává, a minőség és a megbízhatóság jelképévé vált a maga egyediségével és professzionalizmusával.

Folyamatos képzéseink és kapcsolataink építése mellett fontosnak tartjuk, hogy állandóan tájékoztassuk mindennapjainkról azokat, akik érdeklődnek szervezetünk iránt, akik látnak fantáziát és potenciált a céljainkban. Ehhez szervesen hozzátartozik a közösségi média használata, ezért is került most sor honlapunk profiljának újragondolására, és blogunk két éves szünet utáni beindítására.

Reméljük, hogy mindenki hasznosnak és érdekesnek tartja majd az itt megjelenő tartalmainkat, mi arra törekszünk, hogy folyamatosan friss hírekkel és aktuális érdekességekkel lepjünk meg Titeket!

About the author: admin

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.