Egy rendhagyó szombat- a III. Womanity Fesztiválon vettünk részt

Március 4-e sokak számára talán csak egy átlagos szombati nap volt. Késői kelés, hétvégi lazítás, napsütés, édes semmittevés. Szervezetünk tagjai azonban izgatottan ébredtek, összekészülődtek és elindultak a Várkert Bazár felé, ahol a III. Womanity Fesztiválon vettek részt. A történet azonban hamarabb indult, pár héttel ezelőtt, amikor úgy döntöttünk, hogy elindulunk a fesztivál keretében női közösségek számára meghirdetett pályázaton. Nem kellett sokat várnunk, kiderült, hogy bejutottunk a döntőbe, a legjobbak közé és így lehetőséget kaptunk, hogy élőben képviselhessük szervezetünket ezen az eseményen.

20170304_135839

Aki esetleg még nem hallott volna a Womanity Fesztiválról, annak a következő pár sor ad egy kis képet a rendezvényről. A fesztivált a Womanity Magazin szervezi, amely egy innovatív női magazin. Az újszerű élő magazin koncepciót Czagány Alexandra hozta létre három évvel ezelőtt. Annak érdekében, hogy szorosabb és élőbb kapcsolatot ápoljanak az olvasóközönséggel, rendszeresen tartanak különböző eseményeket, rendezvényeket. Ezeken az alkalmakon testközelből láthatjuk a magazinban megjelenő márkákat, akár ki is próbálhatjuk termékeiket. Emellett érdekes és aktuális témákban hallgathatunk előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket. A mostani fesztivál a „Te ki vagy?” mottó köré szerveződött, és többek között Vass Virág írót, S. Tóth Márta trénert és Janata Krisztinát, a Metropolitan Egyetem címzetes docensét is meghallgathattuk különböző érdekes témákban.

20170304_124007

Amikor elérkezett a döntőbe jutott női közösségek bemutatásának ideje, alig vártuk, hogy mi is színpadra állhassunk. A várakozási idő alatt több fantasztikus női kezdeményezésről hallhattunk, szinte az élet minden területéről. Végül sajnos nem mi, hanem egy másik szervezet nyerte a fődíjat, akik az egészségügyben dolgozó nők számára nyújtanak támogatást. De így sem csüggedtünk, mert nagyon jó volt ezt a szombati napot együtt eltölteni és kipróbálni magunkat egy ilyen szituációban.

Személy szerint én nagyon örülök, hogy részt vettem az eseményen, mert eddig mindig csak nézelődőként volt részem hasonló programokban, most viszont én is színpadra állhattam, és ez egy teljesen más élmény volt. Mindig nagyon hálás vagyok, ha egy teljesen új helyzetben próbálhatom ki magam, mert úgy gondolom, hogy csak így fejlődhetünk és érhetjük el céljainkat!

András Anna

About the author: admin

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.