Effemine Gála 2016 – Merj Nagyot Álmodni, Mert Együtt Minden Lehetséges!

Akár ez is lehetett volna a mottója a múlt hónapban megrendezésre került Effemine Gálaestnek, aminek a Design Terminál adott méltó otthont. Az esemény ünnepi jellege, exkluzív atmoszférája már rögtön a belépés pillanatában azt sugallta, hogy bizony emögött a rendezvény mögött nagyon sok munka áll.

_DSC9738

Az esemény apropóját Egyesületünk hetedik születésnapja adta, és nem kisebb üzenetet hordozott, mint hogy bemutassuk megújult arculatunkat azoknak, akik előttünk ugyanezt az utat járták be, illetve azoknak, akik végig kísértek bennünket ezen az úton. Lássuk tehát a részleteket!

IMG_1937

_DSC9672

_DSC9683

Az eseménynek a Design Terminál tökéletes teret biztosított, a helyet tökéletesen sikerült kihasználni. Az előtérben a regisztrációs asztalnál ülő mosolygós lányok mellett elhaladva rögtön feltűntek a szuper profin és igényesen felsorakoztatott különböző finomabbnál finomabb falatok, volt minden, ami szem s szájnak ingere, választékból nem volt hiány.

0422161759

_DSC9764

Mikor az összes vendégünk, alumnáink, partnereink, támogatóink, mentoraink megérkeztek, elnökünk, Sánta Nóra megtartotta köszöntő beszédét, majd egy mentorációról szóló kerekasztal beszélgetést hallhattunk, ami nagyszerű hangulatban telt. Vendégünk volt Sélei Annamária, jelenleg is aktív mentorunk, Csontos Tímea alumnánk, illetve akkor még külsős előadóként – ma már mentoraink között üdvözölhetjük –Török Gábor, a Prezi Product Managere mondta el véleményét, gondolatait a mentoringról. A beszélgetést Ladóczki Judit, VIII. generációs tagunk moderálta.

_DSC9945

20160422_184545

A beszélgetést állófogadás követte, ahol mindenki kedvére beszélgethetett, illetve megismerkedtünk a Kázsmér Pinészet nemes boraival, amik még kellemesebbé varázsolták az addig is nagyszerű hangulatot. Mindeközben megcsodálhattuk, sőt, fel is próbálhattuk a Pierre Lang által biztosított szebbnél szebb ékszereket.

_DSC9871

_DSC0229

_DSC9918

Miután belekóstoltunk minden finomságba, elérkezett a tombola ideje, amelyen számtalan értékes nyeremény talált gazdára, többek között ékszerek, könyvek és színházjegyek. Rengeteg vendégünknek tudtunk ajándékokat kisorsolni, amit ezúton is köszönünk a tárgyak felajánlóinak!

_DSC0292

_DSC0306

_DSC0300

A rendezvény nemsokkal a tombolasorsolás után, 10 órakor ért véget. Reméljük, hogy mindenki nagyon jól érezte magát! Mi ezúton is szeretnénk megköszönni minden Kedves Résztvevőnek a jelenlétet, a támogatást, a kedves szavakat, a dicséretet! Igyekszünk tovább gyarapítani az Effemine jó hírét, és reméljük nem ez volt az utolsó közös Gálánk!

About the author: Lippai Maja

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.