Beszélgetés a T-Systems HR igazgatójával: Sáfrány Lillával (TOP5)

A Sikeres élettörténetek előadássorozatunk XIV. alkalommal történt megrendezésre, ahol a vendégünk Sáfrány Lilla, a T-Systems HR igazgatója, a moderátorunk pedig Németh Kinga, Egyesületünk egyik alelnöke és a T-Systems egyik oszlopos tagja volt.

105

Személy szerint nagyon vártam az előadást. Elsősorban azért, mert egyesületünk több tagja dolgozik a T-Systemsnél főállásban és gyakornokként is, akik nagy szeretettel és lelkesedéssel beszélnek munkahelyükről mindig. Másodsorban pedig azért, mert nagyon izgalmasnak találom a HR szakmát, annak minden feladatát és lehetőségét.

Lillában az előadás során egy rendkívül ambiciózus, szorgalmas és felelősségteljes személyt ismerhettünk meg. Az élete Miskolcon kezdődött, majd rengeteg munkával, szorgalommal és a szakma iránti alázattal küzdötte fel magát a T-Systems HR igazgatói tisztségébe. Igazán inspiráló személyiség, aki példaképként szolgálhat minden ember számára. Nagyon tetszett, hogy teljes őszinteséggel beszélt a munkájáról, a múltbéli nehézségekről, az évekig tartó napi 14 órás munkájáról és természetesen a sikereiről, a folyamatos fejlődni akarásáról és a jövőbeni terveiről is.

Úgy érzem, hogy TOP5 legfontosabb és leginspirálóbb tanulság a beszélgetés során a következők voltak:

  1. Ha azt akarod, hogy a munkád során ne érjen megkülönböztetés azért, mert Nő vagy, ne akard, hogy Nőként tekintsenek rád, illetve elnézőbbek legyenek veled.
  2. Mindig legyen benned alázat a szakma és a munkád iránt.
  3. Állj ki azért, amiben hiszel!
  4. Vállald a felelősséget a döntéseidért és az elengedhetetlen konfliktusokat is.
  5. Dolgozz, dolgozz és DOLGOZZ keményen!

20170502_180650

Lilla története mindenképpen inspiráló volt a számunkra. A Sikeres élettörténetek szervező koordinátoraként úgy érzem, hogy méltó lezárása volt az évnek a vele folytatott beszélgetés. Az év során minden előadás után úgy gondoltam, hogy „Ez volt az eddigi legjobb”, de a napokban rájöttem, hogy minden meghívottunk előadása másként volt jó, másban volt a legjobb.

Személy szerint izgatottan várom a jövő évet, ahol megannyi érdekes és tiszteletre méltó vendégünk lesz még. Ha pedig nem hiszitek, gyertek el Ti is!

Kiss Kitti

About the author: admin

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.