TOP5: Promod – Benkő Brigitta

Egyesületünk október 26-án rendezte meg a Sikeres élettörténetek előadássorozat soron következő részét, amely immár a IX. ilyen esténk volt. Aki még nem hallott róla, annak pár szóban ismertetnénk, hogy miért is egyedülállók ezek a programjaink. Sikeres nők vagy épp férfiak mesélnek a munkájukról, az életükről, és látnak el minket hasznos tanácsokkal, hogy mind a magánéletben, mind a munka világában megálljuk a helyünket. Egy-egy ilyen este alkalmával azt is megtudhatjuk, hogy milyen úton haladt a karrierjük, nyíltan beszélnek az előttük álló kihívásokról, és bátran bevezetnek abba is, hogy mi a sikerük titka.

Legutóbb Benkő Brigitta, a Promod-Hungary Kft. Dél-Kelet Európai Igazgatója avatott be minket az életébe. Egyrészt tudni kell Brigittáról, hogy több mint 10 éves multinacionális kereskedelmi vállalatoknál szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik. Másrészt jelenleg főállású anyukaként legtöbb idejét kislányaival tölti, de emellett business coachként képzi tovább magát, azaz egy igazi inspiráló személyiség.

Munkássága során felépítette, majd támogatta a különböző szakmai területeken dolgozó multinacionális és több generációs csapatát a vevőközpontúság szellemében, az eredményesség érdekében, a csapatszellem és a kommunikáció fontosságát tartva szem előtt.

Összeszedtük Nektek is azt a TOP5 véleményt a hallgatóságtól, ami egyértelműen összefoglalja, amit Brigitta tanított nekünk, hogy egy kicsit Ti is a részesei lehessetek:

  • Senki sem tökéletes, és zseninek sem kell lenni, ahhoz, hogy sikeresek legyünk!
  • Mindig add önmagadat, hiszen így tudsz igazán hiteles lenni!
  • Ne felejts el megállni, és megünnepelni a sikereidet, csak utána vágj bele a következő feladatba!
  • Olyan munkahelyet keress, ahol azonosulni tudsz a cég értékeivel, ne félj váltani!
  • Úgy bánj másokkal, ahogy Te is szeretnéd, hogy bánjanak veled!

Bátran kijelenthetjük, hogy egy nagyszerű estét zártunk, és ezen felbuzdulva már el is kezdtük a következő szervezését, de egyelőre nem árulhatunk el többet.
Legyetek résen, és keressetek minket Facebookon!

unnamed

About the author: Lippai Maja

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.