Amiért büszkék vagyunk, hogy az Effemine tagjai lehetünk!

Egyre több fiatal egyetemista lány érzi úgy, hogy kezébe kell vennie a sorsát és már az egyetemi évek alatt tennie kell a jövője építéséért. Mi azon vagyunk, hogy ezeket az ambiciózus lányokat segítsük a siker felé vezető út megtalálásában, bátorítsuk és segítsük őket a karrierjük kiépítésében.

Elérkeztünk az év azon időszakához, mikor kinyitjuk kapuinkat és immáron az Effemine X. generációs tagjait keressük. Erre készülve, megkérdeztük jelenlegi tagjainkat, miért is csatlakoztak az Egyesülethez és tagságuk kezdete óta milyen élményekkel gazdagodtak.

effemines

Kilencedik generációs tagunk, Perényi Kinga, így vélekedik a lassan egy éves tagsága távlatából.
Tavaly szeptemberben, tehát épp egy éve csatlakoztam az Egyesülethez. Akkor is voltak céljaim és terveim, de úgy éreztem, hogy valamiért mégsem tudok egyről a kettőre jutni. Azt vártam a tagságtól, hogy egy olyan közösségben, ahol motivált és ambiciózus lányok vesznek körül, én is motiváltabb leszek és gyorsabban fejlődök majd.
Ez így is lett, hiszen szuper csapatba kerültem, akik hétről hétre inspiráltak engem , hogy tegyek a céljaimért. Az itt szerzett tapasztalataimnak, tudásomnak és kapcsolatrendszeremnek sokat köszönhetek, többek között azt, hogy ma olyan munkám van, amit nagyon szeretek. Ehhez az álláshoz az Effemine-ben “kapott” külső mentorom segített hozzá, akitől szintén rengeteget tanulhatok szakmailag és emberileg egyaránt.
Aki tudatosan szeretne dolgozni a karrierjén, s ezáltal ki akarja vívni magának a függetlenségét, annak határozottan a legjobb döntés csatlakozni az Effemine-hez.
Itt minden eszköz és lehetőség adott, ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki magából az ember az egyetemi évek alatt.

Unilever Sikeres élettörténetek

Tóth Krisztina szintén egy évvel ezelőtt jelentkezett Egyesületünkbe:

Tavaly, első éves hallgatóként egyik barátnőmtől hallottam az Egyesületről, aki meggyőzött, hogy menjek el vele az Infóestre. Bár elsőnek szkeptikus voltam az Effemine-nel kapcsolatban, az Infóesten felszólaló lányokban magamra ismertem, hogy éppen azokban akarok fejlődni, amikben ők az Effemine-nek köszönhetően tudtak. Ezek után már nem volt kétségem abban, hogy jelentkezzek-e. Azóta már kipróbálhattam magam a Pénzügyekért és Vállalati kapcsolatokért felelős divízióban, jelenleg pedig a Rendezvényszervező és a HR divízió tagja vagyok. Mivel még nem tudom, mivel is szeretnék a jövőben foglalkozni szerintem nagyon hasznos, hogy több területen is kipróbálhatjuk magunkat, hogy rájöjjünk mi illik leginkább hozzánk. Emellett eddig minden tréning vagy előadás nagyon motiválóan hatott rám. Még nem volt olyan, ahonnan motiváció nélkül távoztam volna. Szerintem ez az egyik legnagyobb erőssége az Effemine-nek.

Tréning - Pálosi Adrienn

Ha téged is érdekel az Effemine, tenni szeretnél saját, egyéni fejlődésedért és szívesen válnál egy nagyszerű csapat tagjává, itt az idő, hogy jelentkezz Egyesületünkbe!

Gyere el Szeptember 27-én, kedden, 19:15-kor kezdődő Infóestünkre a Budapesti Corvinus Egyetem C épületének első emeleti Könyvtári Üvegtermébe és tudj meg többet Rólunk!

FB cover2

About the author: Lippai Maja

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.