Alumna randi beszámoló

A randevú szó hallatán az emberek egy romantikus, bizalmas találkára gondolnak, amit hosszas, lázas készülődés előz meg, és rendszerint különleges momentuma az egyébként egyszerű hétköznapok hosszú sorának. Egyesületünkön belül természetesen sokszor kerülnek szóba a különféle randik izgalmas történetei, de van egy randevúnk, ami kicsit mást jelent az Effemine berkeken belül. Ez az ún. Alumna-randi.
Ez a program nem annyira romantikus, de ugyanannyira izgalmas és várva-várt esemény, mint a szó hagyományos értelme szerinti találka. Ez az az alkalom ugyanis, amikor az előző generációs Effemine lányoknak lehetősége nyílik megismerni az egyesület aktív tagjait. 

Rendszerint félévenként tartunk egy ilyen Randit, de mindig az első féléves a legjobb, hiszen akkor még a bemutatkozásé, ismerkedésé a főszerep. Az új pedig mindig izgalmas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De kik is azok az Alumnák?
Alumnáinknak azokat a volt a tagjainkat nevezzük, akik maguk is lelkesen építették az egyesületet egyetemi éveik alatt, de már maguk mögött hagyták az iskolapadot és kiléptek a nagybetűs Életbe.

Én magam az előző éves, első Alumna-randin még aktív tagként voltam jelen és egy szuper borkóstolón vehettem részt a lányokkal. Idén novemberben azonban már passzív tagként kaptam meghívást erre a programra, amire ezúttal a Sugár Bowling & Pub pályáin került sor. Öröm volt látni a lelkesedést, amivel a lányok megszervezték ezt az estét. Az új generáció képviselőin kívül, több olyan alumnánkat is megismerhettem ez alkalommal, akikkel eddig még nem találkoztam.

Mivel idén már a X. generációnkat vettük fel, az elmúlt években nagyon sokan tevékenykedtünk az egyesületben, akik közül természetesen nem érhet rá egyszerre mindenki, így előfordul, hogy egyesek évekig elkerülik egymást. Amikor azonban találkozunk és megismerünk egy-egy új arcot, felemelő érzés, hogy ismeretlenül is, rögtön összeköt minket valami, ami mindkettőnk számára fontos; az Effemine. Tudhatjuk, hogy közös értékeket, elveket osztunk és valószínűleg hasonlóan gondolkodunk, így itt nagyon kicsi az esélye, hogy valaki ne legyen szimpatikus a másiknak. Ennek köszönhetően persze remek hangulatban telnek a „randijaink”

De, hogy ne csak az én véleményemet halljátok, megkérdeztem egy új tagot is, arról, hogy hogyan vélekedik Ő az első Alumna – randijáról:

„Jól éreztem magam, mert végre lehetőségem nyílt laza környezetben, egy jó kis program keretében találkozni a lányokkal, illetve volt tagokkal. Szerintem nagyon fontos, hogy az alumnákkal is megismerkedjenek az újak, hiszen ők rengeteg segítséget tudnak nyújtani mind az egyesülettel, mind a személyes fejlődéssel kapcsolatban. Plusz nekem maga a bowlingozás ötlete is nagyon tetszett, mert ez egy olyan program, ami kiszakít a hétköznapok szürkeségéből.” /Cs. Petra/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

About the author: Lippai Maja

Szólj hozzá!

Az email címed nem hozzuk nyilvánosságra.